Szerző: hedimegalali | június 1, 2010

jó régen nem jelentkeztünk…

Hol is hagytuk abba? Delft.  Ott kedves ismerősökkel való találkozás és ebéd, majd ezek közül kettő jött is velünk Brüsszelbe vissza,  Hédi apukája és Ági néni. Aztán voltunk velük Brugesben, Waterlooban és erre-arra. Csütörtökön mentünk vissza Hollandiába, onnan ment haza a repcsi.

Aztán mi ketten pedig pénteken meló után nekivágtunk egy sátras kirándulásnak. Picardie régió volt a cél, ez a franciáknál van, Normandia fölött és Calais alatt a La Manche és a tenger mellett. Ezen belül a fő cél egy ottani madárrezervátum megtekintése volt, valamint egy-két kisváros. Klassz helyek vannak arra is, szerencsénk volt az idővel is, végig meleg volt, de tényleg. Le is égtünk azért rendesen, hiába a mindenféle védekezés (krém,sapi,sör). Szombaton csatlakozott hozzánk egy barát páros, úgyhogy onnantól már négyen jöttünk-mentünk. Persze most is megígérem, hogy teszek fel képeket is, remélem ezúttal tényleg megteszem. Hétfőn jöttünk vissza, nem esett jól. Múlt szombatra kinéztünk egy országúti mókát, bár előtte májusban csak csütörtökön sikerült egy kicsit mennem. Így felismerve, hogy nem vagyok erőm teljében és Namurtől délre nincs sok sík szakasz, csak a középtávra neveztünk, ami 105 km volt. A bajok már a második hegynél kezdődtek, amikor kiderült hogy nincs több fokozat és már majd eldőltem. 21,5% max emelkedés, 9% átlagban, 1600 m hosszan. Összesen 8 hegyecske volt, végül azért simán végigmentünk és még jól is esett. Este vendégség nálunk újabb két kedves ismerőssel, Hédi klassz vacsit rittyentett, degeszre evés és pihegés, valamint Activity-parti.

Szerdán reggel indul Anyu, Apu, Ági és Miki hozzánk egy hétre, ráadásul egész szép napos időt prognosztizálnak. Még nem tudjuk mikor merre, de egy párizsi nap azt hiszem lesz, meg tenger és talán Ardennek. Klassz lesz.

http://news.bbc.co.uk/weather/forecast/37


Hozzászólás

Kategóriák