Szerző: hedimegalali | június 17, 2010

híreket mondunk

Szóval decemberben ha minden igaz megszületik a legkisebb családtagunk. 23-ára van előjegyezve, persze ez még nem szentírás azért, de kb. Most már a 13 hétnél járunk és tegnap volt egy Down-vizsgálat, amit mindenképpen meg akartunk várni a bejelentéssel.Persze a szülők és tesók már tudták mikor otthon voltunk, most az is kiderül, mennyire tudtak titkot tartani 🙂

Minden rendben a cseppel, 10,5 cm hosszú és persze most még iszonyú izgága, van elég helye. Hédivel is minden rendben, eleinte volt kicsit hányinger, de szerencsére csak az ingerig jutott. Valamint erősen zavarta sok olyan illat, ami egyébként normál esetben inkább kellemesnek mondható. Ilyenek voltak pl a mosószer, öblítő, parfüm.

Július 6-án lesz a következő vizsgálat, ott már talán megtudhatjuk, hogy van-e pecerő. Az itteni doktornőtől már megkaptuk az első kis egységcsomagot, teli sok praktikus kezdő darabbal, köztük cumi és előke, ami világoskék. Lehet hogy ő már tud valamit, bár tulajdonképp lányos is a világoskék legalább annyira szerintem, mint fiús. No meglátjuk.

Hozzátenném még, bár biztos nem sokakat érdekel, hogy a kispapa is jól van és boldog. Neki is szépen gömbölyödik a hasa és ő is gyakran elfárad. Most is, tehát vége.

Viszlát otthon egy hónap múlva.


Hozzászólás

Kategóriák